Oktoberfest hoeden

Oktoberfest hoeden met bedrukking

Oktoberfest is een jaarlijks volksfeest in München, dat ook in veel andere steden en landen gevierd wordt. Zo zijn er in Nederland veel varianten op het oktoberfest, ook bekend als bierfeesten. Bezoekers komen geheel in klederdracht. Uw Oktoberfest outfit is pas compleet met een Tirolerhoed. Bij de lederhosen voor de heren en de dimdl voor de dames misstaat geen enkele Oktoberfeest hoed. De Beierse hoed met koord is ideaal als relatiegeschenk: het is een origineel en blijvend geschenk. Leuk als give-away op evenementen en ideaal voor management organisaties, kinderfeesten en andere partijtjes.

De oktoberfest hoeden kunnen naar uw eigen wens worden voorzien van een opdruk. Zo kunt u ervoor kiezen om de Oktoberfest hoed te bedrukken met een logo, naam, website of tekst. Op deze manier kan er reclame gemaakt worden voor uw bedrijf of kan het volgende bierfeest op een originele manier worden aangekondigd. Het te bedrukken beiers hoedje is perfect inzetbaar als promotieartikel en zal zeer gewaardeerd worden als relatiegeschenk.

Bestel de oktoberfest hoeden met logo eenvoudig en goedkoop op onze website. Geheel vrijblijvend kunt u een offerte aanvragen en wij kunnen gratis een digitaal voorstel leveren. Ook voor andere Oktoberfest accessoires zoals Alpen hoedjes bent u bij ons aan het goede adres. Daarnaast hebben we een zeer uitgebreid assortiment aan te bedrukken petten, caps, mutsen en hoeden. HSG Relatiegeschenken is al jaren toonaangevend op het gebied van relatiegeschenken in alle branches. Wij bieden een snelle levering, ruim aanbod en een goede prijs-kwaliteit verhouding. Heeft u vragen en/of opmerkingen betreft de bedrukte Oktoberfeest hoed, dan kunt u vrijblijvend contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij helpen u bij het zoeken naar het perfecte relatiegeschenk voor uw klanten, personeel, collega’s, bezoekers, leden en andere relaties. Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor oktoberfest hoeden? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: