Olievaatjes en spaarpotten met bloembollen

Olievaatjes en spaarpotten met bloembollen en bedrukking

Kleine blikjes in de vorm van een olievat dat ook gebruikt kan worden als een spaarpot. Afhankelijk van het seizoen vullen we de blikjes met tulpen, anemonen, gladiolen of andere bloembollen. De stevige bloembollen zijn ontzettend leuk om mee te tuinieren.

U kunt het olievaatje en spaarpot met bloembollen relatiegeschenken laten bedrukken bij HSG Relatiegeschenken met uw bedrijfslogo en/of tekst. Het olievaatje en spaarpot met bloembollen is uitermate geschikt als relatiegeschenk en door middel van bedrukking ook perfect als promotiemiddel. Het product zal zeker gewaardeerd worden door uw relaties.

In het HSG assortiment vindt u verschillende producten die aan het olievaatje en spaarpot met bloembollen gerelateerd zijn. U vindt zoal de zakjes met bloembollen met eigen ontwerp bloemenkaart, de bloembollenkoker Small met bloembollen en het mini grachtenpand met bloembollen.

Indien u vragen of opmerkingen heeft over het olievaatje en spaarpot met bloembollen bedrukt of onbedrukt of over een ander product neem gerust contact op met een van onze medewerkers.

HomepageSnelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor olievaatjes en spaarpotten met bloembollen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: