Omslagkalenders

Omslagkalenders met bedrukking

De omslagkalender is een kalender die de vorm heeft van een driehoek. De bovenkant heeft een ring waardoor u de maanden om kunt slaan. De bedrukte omslagkalender is ontzettend handig voor op het bureau, u kunt meteen zien welke datum het is. De omslagkalender met opdruk heeft een perfecte uitstraling en is ook nog erg handig in het gebruik.


U kunt de omslagkalender relatiegeschenken laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. Door middel van bedrukking krijgt de omslagkalender een persoonlijke tint. De omslagkalender met opdruk is perfect als giveaway op beurzen en open dagen. De bedrukte omslagkalender is een perfecte manier om uw bedrijf te promoten. Door de bedrukking kunt u binnen een korte tijd veel mensen bereiken en wordt er goede reclame voor uw bedrijf gemaakt.


Indien u vragen heeft over de omslagkalender bedrukt of onbedrukt neem gerust contact op met een van onze medewerkers.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor omslagkalenders? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: