Omslagmappen

Omslagmappen met bedrukking

Een omslagmap is een ideaal artikel voor op kantoor. Door uw papieren op te bergen in de omslag map, blijven ze netjes en recht.

Bedrukte omslagmappen zorgen voor een verspreiding van de naam of het logo van uw bedrijf wanneer de omslagmap in het zicht komt. Daardoor zijn het uitstekende artikelen om reclame te maken voor uw bedrijf.

De omslagmap is een geschikte business gift voor mensen die een kantoorbaan hebben, in de map blijven de documenten netjes. Ook voor mensen die veel reizen met bijvoorbeeld het vliegtuig komt de omslag map handig van pas. Zo komen er geen kreukels in de (persoonlijke) papieren.

Voor meer informatie of vragen over de bedrukte of onbedrukte omslagmap, kunt u altijd contact opnemen met een van de medewerkers van HSG Relatiegeschenken. Zij helpen u verder bij uw zoektocht naar de geschikte omslagmap relatiegeschenk.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor omslagmappen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: