Onbreekbare snoeppotten

Onbreekbare snoeppotten met bedrukking

 

Productomschrijving

De onbreekbare snoeppot is een snoeppot gemaakt van pet (recyclebaar) en is leverbaar met een inhoud van 500, 1000 en 2500 ml. U kunt de snoeppot leeg of gevuld bestellen vanaf 25 stuks. U heeft voor de onbreekbare snoeppotten keuze uit 48 verschillende vullingen. Hierbij een kleine greep uit de vulling mogelijkheden: autodrop, dropstaafjes, winegums, vruchtenhartjes, chocopinda’s. Indien uw interesse is gewekt sturen wij u graag de volledige lijst met vullingen toe.

Bedrukte onbreekbare snoeppotten

Deze bedrukte onbreekbare snoeppotten kunt u eenvoudig bestellen bij HSG-relatiegeschenken. Laat de snoeppotten full color bedrukken met uw bedrijfslogo, tekst of andere reclame-uiting. Uw bedrijfslogo wordt door middel van een sticker aan beide zijdes van de snoeppotten aangebracht. Een rechtstreekse bedrukking op de snoeppot met opdruk behoort ook tot de mogelijkheden, hiervoor kunt u contact opnemen met onze medewerkers. Zij helpen u graag verder.

Onbreekbare snoeppotten met logo

U kunt al uw relaties eenvoudig verrassen met de onbreekbare snoeppotten met logo. Deze snoeppotten krijgen vaak een prominente plek op de balie, waardoor uw met een bedrukte snoeppot uw bedrijf altijd onder de aandacht blijft. De onbreekbare snoeppotten met logo kunnen makkelijk verstuurd worden en u hoeft niet bang te zijn dat ze onderweg kapot mochten gaan. U kunt zowel een gevulde als lege snoeppotten bij ons bestellen. Vraag vandaag nog uw offerte aan voor een bedrukt of onbedrukte onbreekbare snoeppot met logo.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor onbreekbare snoeppotten? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: