Onderhoudsets voor de bril

Onderhoudsets voor de bril met bedrukking

Een onderhoudset voor de bril is een klein doosje van kunststof met een schroevendraaier, een kruiskop en een poetsdoekje. Het brillen onderhoud setje is klein en plat en dus gemakkelijk om overal mee naar toe te nemen. Zo kunt u gemakkelijk en overal uw brilglazen schoonmaken en uw bril weer herstellen als er een schroefje los zit.

De onderhoudset voor de bril kunt u laten bedrukken. De bedrukking wordt op de bovenzijde van het doosje aangebracht. De bedrukking zorgt voor een grotere naamsbekendheid van uw bedrijf. Het onderhouden  van uw bril is erg belangrijk, omdat dit het zicht bevordert.

De bedrukte onderhoudset voor de bril als relatiegeschenk is een uitstekend geschenk voor brildragers. De onderhoudsset is geschikt voor mensen die af en toe hun leesbril nodig hebben en voor vaste brillendragers. Het onderhoudssetje voor de bril als relatiegeschenk zal zeker gewaardeerd worden.

Als u vragen heeft over de onderhoudset voor de bril, kunt u altijd contact met ons opnemen.

 

 Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor onderhoudsets voor de bril? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: