Onderzetter Sets

Onderzetter Sets met bedrukking

Dit setje is een samengesteld pakket met onderzetters, een pennenbakje, en een doosje waar u een telefoon in kunt zetten. De samengestelde sets maximaliseren het effect van de reclame boodschap doordat er meerdere onderdelen zijn waar uw logo op staat.

De onderzetters van de onderzetters set zijn hard top matten, u kunt er iets opzetten, maar het wordt meestal gebruik als muismat. De onderzetters set van bestaat uit drie onderzetters. Er is een grote onderzetter en twee kleinere onderzetten.
Er zijn ronde en vierkante onderzetters.De afmeting van een grote hard top mat is 200mm breed, en van de kleine matten 90mm breed.

De pennenbak uit de onderzetters set is rond en heeft de vorm van een normaal rond bakje, de pennen kunt u zo plaatsen, zo is alles netjes geordend.
De telefoonhouder is een rechthoekige vorm die naar de bovenkant rond afloopt.  Alle producten uit de onderzetters set kunt u laten bedrukken, de producten worden apart bedrukt.
Dit zorgt voor goede reclame omdathet logo vaak te zien is. De onderzetter set is leuk om cadeau te doen. Het is een totaalpakket, dit maakt het erg handig. Als u nog vragen heeft over deze artikelen, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor onderzetter sets? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: