Oogmaskers

Oogmaskers met bedrukking

Een oogmasker wordt gebruikt door mensen die graag ‘in het donker’ willen slapen. Het oogmasker wordt opgezet om het licht tegen te houden. Door middel van een elastiek kan het slaapmasker om het hoofd geplaatst worden. Op deze manier is het een stuk donkerder, waardoor het gemakkelijker is om te slapen.

Het slaapmasker wordt bijvoorbeeld gebruikt in het vliegtuig, in de trein of in de auto. Ook thuis kan men met een oogmasker slapen. Een bedrukt oogmasker is een perfect promotiemiddel als het in het openbaar gebruikt wordt. Op deze manier komt uw bedrijfsnaam en/of logo onder de aandacht bij de mensen. Het oogmasker is geschikt voor mensen die in het licht moeten slapen en toch willen dat het donker is.

Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Neem gerust een kijkje op onze website als u geïnteresseerd bent in meer relatiegeschenken, promotionele gadgets en gifts.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor oogmaskers? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: