Oordopjes

Oordopjes met bedrukking

De oordopjes worden gebruikt om muziek te luisteren via de mp3, mp4, mp5, mobiele telefoons en iPod �s. De oordopjes zijn wereldwijd verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. De oordopjes zijn erg populair vooral onder jongeren. Ze worden gebruikt zodat alleen de persoon zelf de muziek kan horen en de mensen om de persoon geen last hebben van de muziek. De oordopjes zijn in bijvoorbeeld de kleuren roze, groen, zwart, wit en geel verkrijgbaar.

U kunt ze laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. Door middel van bedrukking worden de oortjes alleen naar uw bedrijf gericht. De oordopjes is een leuk relatiegeschenk en door middel van bedrukking worden de oordopjes ook nog een perfect promotiemiddel voor op bijvoorbeeld opendagen en beurzen. Doordat oortjes ontzettend nuttig zijn, zal het zeker gewaardeerd worden door uw relaties.

Bent u opzoek naar een ander product om uw bedrijf te promoten? We hebben een ruime keuze aan promotiemiddelen in ons assortiment. Doordat er een ruime keuze is weet u zeker dat er altijd wel een product is die perfect bij uw bedrijf past.

Als u vragen heeft over de oordopjes bedrukt of onbedrukt neem dan gerust contact met ons op.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor oordopjes? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: