Opbergers voor oordopjes

Opbergers voor oordopjes met bedrukking

De opberg voor oordopjes zijn ontzettend handig. U wikkelt uw oordopjes door de twee zijdes heen. De twee kanten kunt u aan elkaar vast maken via klittenband. Ontzettend handig als u uw oordopjes weer wilt gebruiken. Door middel van het systeem van de cord wrap blijven uw oordopjes op zijn plaats en raken ze niet in de knoop.

U kunt de opberg voor oordopjes nog unieker maken door het te laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. Doormiddel van bedrukking wordt het product alleen naar uw bedrijf gericht. De cord wrap is een geschikt relatiegeschenk, maar doordat u het kan laten bedrukken wordt het ook nog een perfect promotiemiddel. De opberg van oordopjes is leuk als giveaway voor op beurzen en opendagen.

Bent u opzoek naar een ander promotiemiddel? In ons assortiment vindt u een ruime keuze aan promotiemiddelen. Doordat er een ruime keuze aan promotiemiddelen is, kunt u er altijd zeker van zijn dat er altijd een product perfect bij uw bedrijf past.

Heeft u vragen over dit product of over een ander product? Neem dan gerust contact met ons op.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor opbergers voor oordopjes? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: