Opberghoesjes voor mp3 en iPhone

Opberghoesjes voor mp3 en iPhone met bedrukking

Wilt u uw mp3 of iPhone zo goed mogelijk opbergen? Dan hebben wij precies wat u zoekt. Het opberghoesje voor mp3 en iPhone zorgt ervoor dat uw elektronica het best wordt bewaard zonder beschadiging. U kunt uw mp3 of iPhone achter het netje steken. Hierdoor kan er niks met uw elektronica gebeuren.


U kunt het Opberghoesje voor mp3 en iPhone laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. Doordat u het kan laten bedrukken wordt het een geschikt product om uw bedrijf te promoten op bijvoorbeeld beurzen en opendagen. Het bedrukte opberghoesje voor mp3 en iPhone is ook uitermate goed geschikt als relatiegeschenk. Het beschermen van uw elektronica is belangrijk de mensen zullen het ook zien als een nuttig product, daardoor zal het zeker gewaardeerd worden.


Bij het opberghoesje voor mp3 en iPhone met opdruk zit een karabijnhaak, hierdoor kunt u hem nog gemakkelijk vervoeren ook zit er twee stekkertjes bij van 2,5 mm en 3,5 mm.
Indien u vragen heeft over het opberghoesje voor mp3 en iPhone bedrukt of onbedrukt neem gerust contact met ons op.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor opberghoesjes voor mp3 en iphone? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: