Opblaasbare flamingo

Opblaasbare flamingo bedrukken

Productomschrijving

De roze flamingo is ideaal waterspeelgoed voor de warme zomerdagen. Perfect om op het water te dobberen maar ook zeer geschikt voor op het strand. De flamingo heeft een afmeting van 103x103x91 centimeter en is geschikt voor maximaal 90 kg. Het wordt afgeraden om met meer dan één persoon tegelijk gebruik te maken van de flamingo. De drijvende flamingo is groot en valt daardoor meteen op. Het roze opblaasfiguur dat is uitgevoerd in de vorm van een echte flamingo kan geheel naar wens worden voorzien van een persoonlijke bedrukking. Beide zijden van de flamingo kunnen bedrukt worden ter hoogte van de vleugels, met bijvoorbeeld uw logo of bedrijfsnaam voor promotionele doeleinden. Wanneer uw relaties liggen te flaneren in de drijvende flamingo’s, zal uw bedrijfslogo onder veel ogen komen met een vergroting van uw naamsbekendheid als gevolg. Het is een echte zomer must-have die ingezet kan worden door vrijwel iedere branche! 

Flamingo bedrukken met logo en tekst

U kunt de roze opblaasdieren gebruiken als reclamedragers door de flamingo te laten bedrukken met uw logo en tekst. Extra leuke relatiegeschenken voor reisorganisaties en openbare zwembaden! Door het uitdelen van nuttige en persoonlijke geschenken, laat u een blijvende indruk achter en wordt er automatisch reclame gemaakt voor uw bedrijfsnaam zonder dat u daar extra moeite voor hoeft te doen. 

Opblaasbare flamingo als zomergeschenk

Wilt u de opblaasbare flamingo als zomergeschenk helemaal compleet maken dan kunt u er ook een opblaasbare bekerhouder in de vorm van een flamingo bij bestellen. Neem contact op met een van onze medewerkers voor de mogelijkheden. Wij zijn telefonisch bereikbaar, per e-mail of via de chatfunctie op onze website! Bestel de inflatable flamingo via de webshop tegen lage prijzen. Wij maken vrijblijvend een digitale drukproef zodat u van te voren weet hoe uw persoonlijke opdruk op de flamingo komt te staan. Verras uw klanten, personeel of relaties met deze originele en onderscheidende zomergeschenken die in geen enkele koffer mogen ontbreken! Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor opblaasbare flamingo? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: