Opblaasbare loungebedden

Opblaasbare loungebedden bedrukken

 

Productomschrijving

De opblaasbare loungebed is een hot item. In een handomdraai maakt u van deze zak een loungebed. De opblaasbare loungebed is leverbaar in diverse trendy kleuren, waardoor er voor iedereen wel een passende loungebed te vinden is.

Bedrukte opblaasbare loungebed

U kunt de bedrukte opblaasbare loungebed laten voorzien van uw bedrijfslogo, tekst of andere reclame-uiting. Deze loungebed is op meerder plaatsen te voorzien van uw logo, vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

Opblaasbare loungebed met logo

Uw bedrijf zal enorm opvallen wanneer u deze loungebedden laat voorzien van een opdruk. Ideaal voor op het strand of tijdens de vakantie. Vraag een vrijblijvende offerte aan en stuur uw logo mee, wij maken dan graag een vrijblijvende digitaal voorbeeld op.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor opblaasbare loungebedden? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: