Opblaasbare nekkussens

Opblaasbare nekkussens met bedrukking

Heeft u vaak last van u nek tijdens het reizen? Daarvoor hebben wij de oplossing de opblaasbare nekkussen. U kunt het gemakkelijk opblazen tot nekkussen. U hoofd word goed ondersteund door het kussen. U kunt hem gebruiken om te rusten of om te slapen. Het is handig voor het reizen in bijvoorbeeld de trein, auto of vliegtuig. Het opblaasbare nekkussen is ook ontzettend handig voor op kantoor.


U kunt het opblaasbare nekkussen bij ons laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. De opdruk zal komen te staan op het midden van de opblaasbare nekkussen. De opblaasbare nekkussen met opdruk is een nuttig product en zal ook zeker gewaardeerd worden door uw relaties. Het is een perfect relatiegeschenk. Het is ook uitermate goed geschikt als promotiemiddel.


De bedrukte opblaasbare nekkussen kunt u makkelijk opbergen in het hoesje van de bedrukte opblaasbare nekkussen. De maten zijn 39,5 x 28 x 10 cm.


Indien u vragen heeft over de opblaasbare nekkussen bedrukt of onbedrukt neem gerust contact met ons op!Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor opblaasbare nekkussens? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: