Opblaasbare stoelen

Opblaasbare stoelen met bedrukking

Het is heerlijk om te dobberen op het water wanneer je op een luchtbed ligt. Lekker snel bruin worden omdat je op het water ligt terwijl je niks hoeft te doen. Wel jammer dat je op zoon luchtbed niet even zittend een boekje kunt lezen of kunt genieten van een cocktail. Hiervoor is het namelijk veel fijner om te zitten. Vandaar dat er ook opblaasbare stoelen zijn voor op het water. Deze opblaasbare stoelen zijn zeer geschikt als relatiegeschenk omdat ze te bedrukken zijn met uw eigen logo en/of tekst. De stoelen zijn goed te zien op het water waardoor de stoel een belangrijk promotieartikel voor uw bedrijf kan zijn! Ten tweede maakt u er ook nog eens mensen mee blij wanneer u de opblaasbare stoel met opdruk weggeeft als relatiegeschenk. Een opblaasbare stoel is namelijk zeer geliefd bij zowel jong als oud. Zeker als je een dagje naar het strand gaat is deze bedrukte opblaasbare stoel onmisbaar.

Vrijwel alle opblaasbare stoelen zijn gemaakt van (transparant) PVC. Doordat deze strandstoel opblaasbaar is, kan hij ook worden leeggelaten. De opblaasbare stoel is dan zeer gemakkelijk mee te nemen doordat hij vrijwel geen ruimte in beslag neemt en ook nog eens erg licht van gewicht is.

De opblaasbare strandstoel is ook erg comfortabel. De meeste bezitten namelijk over een rugsteun en over een armsteun. Op deze strandstoel met rug en armsteun kunt u zich helemaal ontspannen omdat u niet bang hoeft te zijn dat u omvalt.

Er zijn meerdere varianten op de opblaasbare stoel. Zo is er ook de opblaasbare stoel in de vorm van een voetbal. Deze is uiteraard ook te laten bedrukken met uw eigen logo en/of tekst waardoor de opblaasbare stoel in de vorm van een voetbal ook geschikt is als relatiegeschenk. Wanneer u toch niet kunt kiezen tussen een luchtbed of een opblaasbare stoel, dan kunt u gaan voor het opblaasbed. Dit is namelijk een luchtbed met rug en armsteun waardoor u het opblaasbed ook kunt gebruiken als een opblaasbare stoel. Wanneer u het luchtbed namelijk dubbel valt

Vindt u niet de opblaasbare stoel die u zoekt op onze zoekpagina, dan kunt u altijd vrijblijvend een offerte voor een opblaasbare stoel aanvragen (zie onderaan).

Gerelateerde producten:
Strandstoel - Strandtas - Strandbal - Opblaasdieren

 Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor opblaasbare stoelen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: