Opblaasdieren

Opblaasdieren met bedrukking

Opblaasdieren of opblaasbare dieren zijn dieren gemaakt uit plastic. Onopgeblazen ziet u niet welk dier uit het plastic gaat voortkomen, maar wanneer u de opblaasdieren opgeblazen ziet wel.

Opblaasbare dieren zijn een must om mee te nemen op vakantie of een dagje uit en vallen vooral in de smaak bij kinderen. Vooral in de zomer worden vaker opblaasbare dieren aangekocht.

Opblaasbare dieren als relatiegeschenk? Het kan! Opblaasdieren kunnen namelijk worden bedrukt met het logo en/of bedrijfsgegevens van uw bedrijf. Wanneer u bovenaan doorklikt naar onze zoekpagina, krijgt u ons assortiment aan opblaasdieren te zien, samen met luchtbedden en andere leuke speeltjes voor in het water te gebruiken. Van een originele relatiegeschenken gesproken!

Voorbeelden van opblaasbare dieren uit ons assortiment zijn een opblaasbare krokodil, een opblaasbare dolfijn, een opblaasbare koe, een opblaasbare kikker, een opblaasbare schilpad, een opblaasbare pinguin, enzovoorts.

Vindt u niet de opblaasdieren die u zoekt op onze zoekpagina, dan kunt u altijd vrijblijvend een offerte voor de opblaasdieren aanvragen (zie onderaan).Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor opblaasdieren? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: