Oplaadbare lampen en telefoon opladers

Oplaadbare lampen en telefoon opladers met bedrukking

Met de oplaadbare lamp en telefoon oplader kunt u uw telefoon opladen waar u maar wilt. De oplader kan ook nog licht geven door het lampje die aan de voorkant zit. U moet de oplader rondraaien en zo ontvangt u energie. Het is ontzettend handig voor mensen die veel reizen. Het is klein en daardoor is het gemakkelijk te vervoeren.

U kunt de oplaadbare lamp en telefoon oplader laten bedrukken met uw eigen tekst en/of bedrijfslogo zo wordt het product persoonlijker en alleen gericht naar uw bedrijf. De Oplaadbare lamp en telefoon oplader is een perfect relatiegeschenk en business gift voor mensen die veel reizen.

Indien u vragen heeft over de oplaadbare lamp en telefoon oplader bedrukt of onbedrukt neem dan a.u.b. contact met ons op.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor oplaadbare lampen en telefoon opladers? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: