Oplaadbare Zaklampen en Opladers

Oplaadbare Zaklampen en Opladers met bedrukking

De oplaadbare zaklamp/oplader voor mobiele telefoon is een back-up voor uw elektrische apparaten. Er zit een zaklamp met een dynamo in. De bedrukte zaklamp heeft een helder licht, er zit een led in. U kunt gemakkelijk uw telefoon opladen aan dit apparaat. Er zit mobiele elektrische voeding in.

De oplaadbare zaklamp en de oplader voor mobiele telefoon is een twee in een. De oplader word geleverd met 5 connectors. De oplader kan de meesten typen Nokia, Sony Ericsson, Samsung en Motorola opladen.

U kunt de oplader laten bedrukken met uw eigen tekst en/of bedrijfslogo. Zo past de oplader perfect bij u en uw bedrijf. De bedrukte oplader is ook een perfect relatiegeschenk. Het is gemakkelijk mee te nemen door zijn formaat.

Als u vragen heeft over dit product of andere producten neem dan a.u.b. contact met ons op.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor oplaadbare zaklampen en opladers? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: