Oplaadstekkers

Oplaadstekkers met bedrukking

Een oplaadstekker is uitermate handig bij het reizen. U kunt de oplaadstekker in het sigaretten aansteekpunt plaatsen. Aan de andere kant van de bedrukte oplaadstekker zit een usb poort. U kunt gemakkelijk in de auto uw apparaten opladen met de oplaadstekker met opdruk.


U kunt de oplaadstekker relatiegeschenken bij ons laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. De oplaadstekker relatiegeschenk is een geschikt relatiegeschenk en door middel van bedrukking ook een perfect promotiemiddel. De oplaadstekker als promotiemiddel is in het bijzonder geschikt voor de auto- en reisbranche. Door de bedrukking kunt u binnen een korte tijd veel mensen bereiken en wordt er goede reclame gemaakt voor uw bedrijf.


We hebben in ons assortiment ook andere promotiemiddel die geschikt zijn in de auto en de reisbranche. U vindt zoal de reiswebcam en de gereedschappen auto. Vindt u niet de oplaadstekker als promotiemiddel die u zoekt op onze zoekpagina, dan kunt u altijd vrijblijvend een offerte voor de oplaadstekker aanvragen door op de onderstaande paarse knop te klikken. Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor oplaadstekkers? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: