Opladers op zonne-energie

Opladers op zonne-energie met bedrukking

Met een oplader op zonne-energie kunt u uw apparaten opladen zonder dat u energiekosten heeft. Een oplader van zonne-energie is van kunststof en heeft een zonnepaneeltje. Ook heeft de oplader op zonne-energie een klepje waarmee u het zonnepaneeltje kunt afsluiten, zodat u de oplader eenvoudig kunt vervoeren of opbergen zonder het zonnepaneel te beschadigen. Bij het oplaadtoestel worden diverse pluggen geleverd. We hebben opladers op zonne-energie voor telefoons, digitale camera’s, smartphones, PDA’s etc. De pluggen passen in vele merken apparaten (bijvoorbeeld Motorola, Siemens, Samsung, Nokia en Sony-Ericsson).


Een oplader op zonne-energie is een ideaal geschenk om cadeau te doen aan uw relaties. Het is mogelijk om de oplader te bedrukken zoals u dat wilt. Zo kunt u bijvoorbeeld uw bedrijfsnaam, logo of tekst op de oplader laten drukken. Een bedrukte oplader op zonne-energie is erg functioneel en daardoor ook een goed promotieartikel of relatiegeschenk.


Wilt u meer informatie over de oplader op zonne-energie? Via deze site kunt u contact opnemen met onze medewerkers. Zij helpen u graag verder!Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor opladers op zonne-energie? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: