Opladers voor alkalinebatterijen

Opladers voor alkalinebatterijen met bedrukking

Alkaline batterijen zijn batterijen die 3,5 keer meer energie leveren dan de normale batterijen. Met de oplader voor alkalinebatterijen kunt u op een milieuvriendelijke manier de alkaline batterijen opladen. De afmetingen van de bedrukte oplader voor alkalinebatterijen zijn 12,5 x 6,8 x 2,5 cm. Doordat de bedrukte oplader zo klein is, is hij gemakkelijk in het gebruik. De bedrukte oplader kunt u ook gemakkelijk meenemen op reis.


De bedrukte oplader voor alkalinebatterijen is het perfecte relatiegeschenk, omdat u de oplader kunt laten bedrukken met u eigen tekst en/of logo. Hierdoor wordt de bedrukte oplader voor alkalinebatterijen heel erg persoonlijk. De oplader is ook uitermate geschikt voor business gift op beurzen. Het zal zeker gewaardeerd worden door uw relaties.


Bent u geïnteresseerd in de oplader voor alkalinebatterijen bedrukt of onbedrukt? Neem dan a.u.b. contact met ons op.

12.336.300Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor opladers voor alkalinebatterijen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: