Opvouwbare borstels

Opvouwbare borstels met bedrukking

De opvouwbare borstel is ontzettend handig voor onderweg of voor op reis. De borstel is opvouwbaar en hierdoor gemakkelijk mee te nemen. U kunt de bedrukte opvouwbare borstel ook gemakkelijk in een etuitje bewaren. Hierdoor heeft u altijd een borstel bij de hand.
Om de opvouwbare borstel nog leuker te maken kunt u de opvouwbare borstel bij ons laten bedrukken.

U kunt het laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. Zo past de bedrukte uitklapbare borstel altijd bij u en uw bedrijft. De opvouwbare borstel is uitermate goed geschikt als relatiegeschenk.  De uitklapbare borstel is ook een perfect promotiemiddel voor op beurzen. Doordat uw bedrijfslogo en/of tekst is bedrukt op de opvouwbare borstel komt u bedrijf vaak onder de aandacht bij uw klanten.


In ons assortiment vind u verschillende soorten opvouwbare borstels. Zoals de opvouwbare borstel hierin zit een spiegel. In ons assortiment vindt u ook nog de uitklapbare borstel. De uitklapbare borstel kunt u ook nog gebruiken als schoenlepel. Zo ziet u er altijd op uw best uit.


Heeft u vragen over dit product of over een ander product? Neem gerust contact met ons op.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor opvouwbare borstels? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: