Opvouwbare bureauklokken

Opvouwbare bureauklokken met bedrukking

De opvouwbare bureauklok is een klok die u gemakkelijk kunt opvouwen. De opvouwbare bureauklok met opdruk is handig voor op bijvoorbeeld kantoor. De bedrukte opvouwbare bureauklok kan ook bevestigd worden aan de muur, leuk voor in bijvoorbeeld de woonkamer. De opvouwbare bureauklok is ontzettend leuk om te geven en te krijgen.


U kunt de opvouwbare bureauklok laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. De bedrukte opvouwbare bureauklok is perfect als promotiemiddel. Doordat de klok vaak wordt gebruikt komt uw bedrijf elke keer opnieuw onder de aandacht bij uw klanten. De opvouwbare bureauklok is ook een perfect relatiegeschenk. De opvouwbare bureauklok is handig en heeft daarnaast nog een chique uiterlijk. De opvouwbare bureauklok met opdruk zal zeker gewaardeerd worden.


Bent u opzoek naar een ander promotiemiddel? In ons assortiment vindt u een ruime keuze aan promotieproducten. Doordat er een ruime keuze is kunt u er altijd zeker van zijn dat er een product is die perfect bij u en uw bedrijf past.


Indien u vragen heeft over de opvouwbare bureauklok bedrukt of onbedrukt neem gerust contact met ons op.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor opvouwbare bureauklokken? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: