Opvouwbare caps

Opvouwbare caps met bedrukking

De opvouwbare cap is een leuk relatiegeschenk om uit te delen op beurzen en evenementen. De opvouwbare cap met bijpassend hoesje kan gebruikt worden voor verschillende evenementen. De opbouwbare cap relatiegeschenk is compact en licht en kan dus gemakkelijk meegenomen worden in uw tas of jaszak.

Een bedrukte opvouwbare cap vergroot de naamsbekendheid van uw bedrijf. Tijdens een regenbui kan de cap gemakkelijk uit het hoesje gehaald worden. Op de website zijn meer hoeden, caps en petten te vinden. Er zit altijd wel een geschenk bij dat bij u past.

Bent u geïnteresseerd in de opvouwbare cap als relatiegeschenk? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan onderaan de pagina. Neem gerust een kijkje op onze website voor een uitgebreid aanbod aan relatiegeschenken, gadgets en gifts.

HomepageSnelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor opvouwbare caps? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: