Opvouwbare fles

Opvouwbare fles met bedrukking

De opvouwbare fles kan leeg meegenomen worden en ter plaatse gevuld worden met water. De opvouwbare waterfles heeft een inhoud van 400 ml en is voorzien van een tuit. De opvouwbare waterfles is bijvoorbeeld geschikt voor (sport)evenementen en festivals.

Door de opvouwbare waterfles te bedrukken met uw bedrijfskenmerken, ontstaat er een gepersonaliseerde waterfles. Als de bedrukte opvouwbare waterfles relatiegeschenk in het openbaar gebruikt wordt, zal de naamsbekendheid van uw bedrijf vergroot worden. Door de bijpassende karabijnhaak, kunt u de fles ergens aan vast maken.

Voor meer informatie of vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. Neem gerust een kijkje op onze website hsg-relatiegeschenken voor meer promotionele artikelen, gadgets en gifts. Onderaan de pagina kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen door op de blauwe button te klikken.  Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor opvouwbare fles? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: