Opvouwbare hoeden

Opvouwbare hoeden met bedrukking

Opvouwbare hoeden zijn leuke relatiegeschenken om weg te geven op beurzen en evenementen. Een opgevouwen hoed, verpakt in een bijpassend hoesje in dezelfde kleur, is compact en licht. De opvouwbare hoed kan voor verschillende evenementen gebruikt worden en kan ook van pas komen tijdens een regenbui.

De oranje hoed is bijvoorbeeld leuk voor Koninginnedag, maar ook bij andere events. Er zijn verschillende kleuren opvouwbare hoeden verkrijgbaar. Met uw opdruk op de hoed en het hoesje is de opvouwbare hoed een perfect promotiemiddel.

Neem gerust contact op met de medewerkers van HSG Relatiegeschenken als u geïnteresseerd bent in de bedrukte opvouwbare hoed relatiegeschenk. Op onze website staat een uitgebreid aanbod aan relatiegeschenken, promotionele artikelen, gadgets en gifts.

HomepageSnelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor opvouwbare hoeden? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: