Opvouwbare hoofdtelefoons

Opvouwbare hoofdtelefoons met bedrukking

Een opvouwbare koptelefoon bedrukken met eigen logo, bedrijfsnaam en promotietekst leidt tot een hogere naamsbekendheid en zorgt tevens voor het versterken van relaties. De bedrukte hoofdtelefoons kunnen gemakkelijk worden opgeborgen doordat ze opvouwbaar zijn. Het is een origineel en blijvend geschenk voor uw muziekliefhebbende klanten, personeel en relaties.

De bedrukte koptelefoons zijn verkrijgbaar in veel verschillende uitvoeringen en kunnen geleverd worden in veel kleuren. Zo kunt u gaan voor een kleurrijke koptelefoon met logo of voor een zwarte opvouwbare koptelefoon met luxe uitstraling. Geheel naar uw eigen wens kan de opvouwbare koptelefoon voorzien worden van een bedrukking in verschillende kleurcombinaties. Zo kunt u de opvouwbare koptelefoon samenstellen zodat deze het beste bij de huisstijl van uw bedrijf past. Wij kunnen de opvouwbare hoofdtelefoons goedkoop voorzien van uw bedrijfslogo, merknaam of verenigingsgegevens. Bent u werkzaam in de muziekwereld of heeft u een elektronicabedrijf? De opvouwbare koptelefoons met bedrukking zijn onmisbaar voor elke muziekliefhebber.  

De koptelefoon heeft comfortabele oorschelpen en een opvouwbare hoofdband gemaakt van ABS kunststof. Afhankelijk van het model wordt de opvouwbare koptelefoon geleverd in een geschenkverpakking. Onze opvouwbare hoofdtelefoons met bedrukking zijn geschikt voor smartphone, tablet en alle andere audio apparaten met een 3,5 mm uitgang. Doordat de koptelefoon opvouwbaar is kan deze gemakkelijk ergens mee naartoe genomen worden zonder veel plaats in te nemen.

Wilt u een opvouwbare hoofdtelefoon bedrukken maar kunt u het gewenste model niet vinden? Of heeft u graag hulp bij het samenstellen van een inklapbare koptelefoon die goed bij uw bedrijf past? Maak uw wensen kenbaar en onze medewerkers helpen u met alle plezier verder! Wij zijn al jarenlang gespecialiseerd op het gebied van luxe gifts, goedkope give-aways en originele promotiemiddelen. Wij zijn in staat om onze prijzen laag te houden en tevens te zorgen voor de beste kwaliteit relatiegeschenken. Onze artikelen worden snel bij u thuis geleverd zodat uw relaties, klanten of personeel niet lang hoeven te wachten op de persoonlijke relatiegeschenken. Opvouwbare koptelefoons met logo, bedrukte headsets en overig audioapparatuur kan bezichtigd worden op onze website www.hsg-relatiegeschenken.com waar u een greep uit ons assortiment kunt vinden.

De inklapbarebare hoofdtelefoon is een origineel en blijvend relatiegeschenk dat goedkoop kan worden voorzien van een bedrukking. De bedrukte koptelefoon met opvouwbare hoofdband is hierdoor perfect inzetbaar als promotiemiddel! Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor opvouwbare hoofdtelefoons? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: