Opvouwbare mobiele telefoonhouders

Opvouwbare mobiele telefoonhouders met bedrukking

De opvouwbare mobiele telefoonhouder is uitermate handig als u uw telefoon bijvoorbeeld wil opladen of ergens wil neerzetten. De opvouwbare mobiele telefoonhouder is geschikt voor bijna alle smartphones.


U kunt de opvouwbare mobiele telefoonhouder bij ons laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. De opdruk komt aan de voorkant van de opvouwbare mobiele telefoonhouder te staan. De opvouwbare mobiele telefoonhouder is een nuttig product en zal daarom ook zeker gewaardeerd worden door uw relaties. Het is een perfect relatiegeschenk en door middel van bedrukking is het ook nog een goed promotie middel.


De perfecte maten zorgen ervoor dat uw telefoon zeker goed blijf staan. De maten zijn 17,5 x 9,5 x 0,3 cm. De opvouwbare mobiele telefoonhouder is een must have!


Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen over dit product neem dan gerust contact met ons op.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor opvouwbare mobiele telefoonhouders? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: