Opvouwbare opberg poefen

Opvouwbare opberg poefen met bedrukking

Een poef met deksel is de multifunctionele oplossing wanneer er niet veel ruimte is en er toch spullen opgeborgen moeten worden en tegelijkertijd een zitplek moet worden gecreëerd. De opbergpoef is afgewerkt en verkrijgbaar in verschillende stoffen zoals PU, jute, denim spijkerstof en garen. De poef is leuk als relatiegeschenk of kan worden gecombineerd met andere geschenken. Zo kan een kerstpakket of ander geschenkenpakket worden verpakt in de multifunctionele opbergdoos. Veel origineler dan een kartonnen doos. De poef met deksel is verkrijgbaar in verschillende designs zodat de poef in vrijwel ieder interieur te verwerken is. De poef is opvouwbaar en kan dus gemakkelijk worden opgeborgen mocht hij even niet in gebruik zijn.

De handige poef is verkrijgbaar in meerdere kleuren. Voor personalisatie mogelijkheden kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers. De stevige poef is ideaal als opbergbox en als stoel, aangezien de poef uitgerust is met en comfortabele zitting. Het draagvlak heeft een maximaal draaggewicht van 300 kilo. De poef is stijlvol, tijdloos en zeer praktisch. Het is een blijvend relatiegeschenk dat ook nog eens erg origineel is. Vandaar dat de multifunctionele opvouwbare poefjes perfect inzetbaar zijn als relatiegeschenk voor onder andere meubelzaken, restaurants en house styling bedrijven. De opbouwbare poef is makkelijk in gebruik, makkelijk op te bergen en comfortabel om op te zitten.

Onze multifunctionele opbouwbare poefjes met opdruk zijn simpel, functioneel en van de beste kwaliteit. Ze kunnen tegen scherpe prijzen worden besteld op onze website. Wij zorgen voor een snelle levering. De multifunctionele opberg poef is ideaal voor elke kamer in het huis en is daarom geschikt als relatiegeschenk voor uw lieftallige collega’s, personeel, leden of klanten. Neem gerust contact met onze medewerkers op indien u vragen heeft over de multifunctionele opvouwbare poefjes als relatiegeschenken. Wij bespreken de mogelijkheden met u en zoeken naar het beste relatiegeschenk. Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor opvouwbare opberg poefen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: