Opvouwbare speakers

Opvouwbare speakers met bedrukking

Speakers worden gebruikt om geluid te versterken. Een opvouwbare speaker is een origineel product om cadeau te doen aan uw relaties en zakenpartners. De opvouwbare speaker is gemaakt van karton en is volledig te bedrukken met uw bedrijfskenmerken.

De opvouwbare speaker is verkrijgbaar in verschillende vormen en is aan te sluiten op een iPod, MP4/MP speler of een laptop. De opvouwbare speaker is een ideaal product om mee te nemen op vakantie of tijdens reisjes. Ook thuis kan de speaker van pas komen tijdens een feestje.

Bent u geïnteresseerd in de opvouwbare speaker als relatiegeschenk? Neem dan gerust contact op met de medewerkers van HSG Relatiegeschenken. Voor een vrijblijvende offerte kunt u onderaan de pagina op de blauwe button klikken.

Homepage

 Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor opvouwbare speakers? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: