Opvouwbare strandlakens met kussen

Opvouwbare strandlakens met kussen en bedrukking

Een opvouwbaar strandlaken met kussen is ideaal om mee te nemen naar het strand, omdat dit laken zeer comfortabel ligt en toch eenvoudig te vervoeren is. Het opvouwbare strandlaken is namelijk voorzien van een handige draagband. Verder is dit strandlaken gemaakt van katoen en gemakkelijk op te vouwen en uit te vouwen. Op dit strandlaken kunt u heerlijk ontspannen en genieten van de zon. U kunt lekker een dutje doen of op een relaxte manier bruin worden. Het laken is 150 x 75 cm.


Uiteraard is het opvouwbare strandlaken met kussen beschikbaar in diverse kleuren en uitvoeringen. Ook kunnen we het strandlaken en eventueel het kussen geheel naar uw smaak bedrukken. Wat betreft de bedrukking zijn de mogelijkheden zeer groot. Zo kunnen we voor u o.a. logo’s, bedrijfsnamen, plaatjes en teksten op dit product zetten. Een bedrukt opvouwbaar strandlaken met hoofdkussen is ook geschikt om weg te geven als relatiegeschenk of promotieartikel.


Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Of wilt u een offerte aanvragen? Dan kunt u ons via deze website contacteren. Wij helpen u graag!Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor opvouwbare strandlakens met kussen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: