Opvouwbare vazen

Opvouwbare vazen met bedrukking

De opvouwbare vaas, gemaakt van PVC, is een origineel product dat zeker op zal vallen. De vaas is voornamelijk transparant, dus zal in bijna elk interieur passen. Door een bedrukking op de vaas te plaatsen, ontstaat er een gepersonaliseerd artikel dat gemakkelijk opgestuurd kan worden naar uw relaties of zakenpartners.

De opvouwbare vaas is geschikt voor iedereen die wel eens bloemetjes in huis heeft staan. Wanneer de vaas gevuld is met water, kunnen de bloemen erin gezet worden. Als de bloemen uitgebloeid zijn, kan de vaas weer opgevouwen worden. Indien de vaas weer nodig is, kan deze gemakkelijk opgezet worden. 

De medewerkers van HSG Relatiegeschenken helpen u graag verder bij uw zoektocht naar het juiste relatiegeschenk. Voor meer informatie of vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor opvouwbare vazen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: