Opvouwbare verrekijkers

Opvouwbare verrekijkers met bedrukking

Een verrekijker wordt gebruikt om voorwerpen te vergroten die op afstand staan. Een opvouwbare verrekijker is een geschikt artikel om cadeau te doen aan relaties en zakenpartners, omdat de verrekijker opgevouwen kan worden en zo verstuurd kan worden.

De opvouwbare verrekijker is gemaakt van karton en is te voorzien van uw bedrijfskenmerken. De verrekijker relatiegeschenk is licht en dus gemakkelijk mee te nemen. De naamsbekendheid van uw bedrijf wordt vergroot als men de verrekijker in het openbaar gebruikt.

Voor meer informatie, vragen of opmerkingen over de bedrukte opvouwbare verrekijker relatiegeschenk kunt u contact opnemen met de medewerkers van HSG Relatiegeschenken. Neem gerust een kijkje op onze website voor meer relatiegeschenken, artikelen, gadgets en gifts.

HomepageSnelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor opvouwbare verrekijkers? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: