Oranje artikelen

Oranje artikelen met bedrukking

Het wereldkampioenschap 2018 voetbal zit er weer aan te komen. Dit toernooi vind deze keer plaats in Rusland. Alle nationale elftallen zijn zich nu voor aan het bereiden op dit WK. Zo hopen wij als oranje supporters dat het ons Nederlands Elftal het ook dit WK tot de finale weet te schoppen. Wij als achterban zullen ons best doen om deze mannen te supporteren tijdens dit WK. Helaas is Nederland er dit jaar niet bij. Voor de volgende EK's en Wk's waar Nederland wel aan deel gaat nemen bent u bij HSG relatiegeschenken aan het juiste adres voor uw oranje bedrijfs artikelen. Niets is te gek, neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

HSG heeft speciaal voor het WK een oranje assortiment van relatiegeschenken samengesteld. Deze artikelen kunt u gebruiken om promotie te maken d.m.v. oranje artikelen. Deze oranje petjes, caps, autovlaggen etc worden massaal gebruikt tijdens de loop van het wereldkampioenschap. U kunt ook op onze oranje fanshop kijken, hier staat een ontzettend breed assortiment op van oranje relatiegeschenken.

U kunt deze relatiegeschenken laten bedrukken met uw bedrijfsnaam, logo of slogan waardoor mensen aan uw bedrijf zullen refereren wanneer zij oranje artikelen zien met uw bedrukking erop. HSG bied daarnaast zeer scherpe prijzen waardoor u goedkoop promotie kunt maken tijdens het WK 2018 in Rusland. U kunt eenvoudig een offerte aanvragen voor oranje artikelen waarna u snel reactie zult ontvangen van onze klantenservice.   
 Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor oranje artikelen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: