Ordner trolleys

Ordner trolleys met bedrukking

Een ordner is een grote map waarin u belangrijke documenten kunt steken, zoals uw belastingpapieren. De bedrukte ordner trolley is handig om deze ordners gemakkelijk te vervoeren. Door de ordner trolley met opdruk weet u zeker dat uw ordners niet doorelkaar gaan staan en niet open zullen springen. U kunt er zeker van zijn dat de documenten in de ordner niet verkreukeld worden.


De dossiertrolley is speciaal ontwikkeld voor vervoer van maximaal 7 brede ordners. De bedrukte ordner trolley is groot en lichtgewicht. De ordner met opdruk is voorzien van extra voorvak en organizer vakken aan de binnenzijde zodat u nooit iets kwijt kunt raken.


U kunt de ordner trolley laten bedrukken bij ons na uw wens. U kunt de ordner trolley relatiegeschenken laten bedrukken met uw tekst en/of logo. De ordner trolley met bedrukking is een geschikt relatiegeschenk. Doordat uw bedrijf elke keer opnieuw onder de aandacht komt bij klanten is het een perfecte manier om uw bedrijf te promoten en een grotere naamsbekendheid te krijgen.


De ordner trolley heeft een hengsel waar u gemakkelijk de ordner trolley kunt vervoeren door de wieltjes aan de onderkant. De ordner trolley heeft twee wieltjes en twee standaardjes zodat u wanneer u de ordner trolley neerzet blijft staan. Aan de ordner trolley zit een hengsel van stof zodat u hem gemakkelijk mee kan nemen wanneer u bijvoorbeeld een trap op moet.


Indien u vragen of opmerkingen heeft over de ordner trolley. Neem gerust contact op met een van onze medewerkers. Onze medewerkers zullen altijd voor u klaar staan en zorgen dat u uw perfect promotiemiddel/relatiegeschenk vindt.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor ordner trolleys? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: