Organic Reistassen

Organic Reistassen met bedrukking

De Organic Reistas is een grote reistas gemaakt van organisch katoen. Bij het kweken van organisch katoen worden natuurlijke kunstmest en bestrijdingsmiddelen gebrukt. Bij de verwerking wordt minder brandstof en energie gebruikt en worden minder broeikasgassen uitgestoten. De Organic reistas is dus een zeer milieuvriendelijk product. De Organic Reistas als promotiemiddel kan op verschillende manieren gedragen worden. De Organic Reistas heeft een handvat en een schouderband, u kunt de bedrukte Organic Reistas dus gewoon vasthouden of om uw schouder dragen. De Organic Reistas als relatiegeschenk is voorzien van een ritsvak aan de voorkant, hierin kunt u al uw accessoires op bergen.

U kunt de Organic Reistas laten bedrukken met uw eigen tekst en/of bedrijfslogo, zo geeft u een eigen draai aan de Organic Reistas. Ook is de Organic Reistas met opdruk een goed promotiemiddel
veel mensen zullen uw opdruk op de bedrukte Organic Reistas zien staan waardoor uw bedrijf meer naamsbekendheid krijgt. Ook is de Organic Reistas een milieuvriendelijk product, dit soort producten zijn de laatste tijd een echte trend , de bedrukte Organic Reistas zal dan ook zeker gewaardeerd worden.

Wilt u meer informatie over de organic reistas kijk dan op onze site.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor organic reistassen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: