Organisch t-shirts

Organisch t-shirts met bedrukking

Bent u heel erg begaan met de natuur en bent u opzoek naar werkkleden voor uw werknemers of voor u zelf? Dan is de bedrukte organisch T-shirt precies wat u zoekt! Het is 100% milieuvriendelijk het is gemaakt van organisch gekamde katoen. Dit houdt in dat er bij de teelt van het katoen geen chemische middelen zijn gebruikt. Op deze manier is de katoen teelt, niet schadelijk voor het milieu.


Het T-shirt kunt u laten bedrukken met uw eigen bedrijfslogo en/of tekst. Hierdoor wordt het bedrukt T-shirt meer naar uw bedrijf gericht. Het T-shirt is te verkrijgen in wit, zwart en navy.  In ons assortiment vind u ook nog het organisch vest. Er zit voor aan een rits waarmee u het vest gemakkelijk dicht kan maken. Het vest heeft lange mouwen.


Het bedrukte milieuvriendelijk T-shirt en het vest zijn beide in de maten S t/m XXL verkrijgbaar.
Indien u vragen heeft over dit product of andere producten neem dan a.u.b. contact met ons op.

Art. 3700049 / 3748099Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor organisch t-shirts? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: