Organische boodschappentassen

Organische boodschappentassen met bedrukking

Een organic boodschappen tas is een tas die gemaakt is van organisch katoen. Dit organische katoen is vriendelijk voor het milieu, omdat er bij de kweking en verwerking veel minder energie en brandstof wordt gebruikt. Ook worden er minder broeikasgassen uitgestoten en er worden natuurlijke bestrijdingsmiddelen en kunstmest gebruikt.


De organic boodschappen tas heeft 2 hengsels waarmee u hem gemakkelijk over uw schouder kunt hangen of in uw hand kunt houden. De organic boodschappen tas is klein opvouwbaar en dus gemakkelijk om mee te nemen of ergens op te bergen. Ook kunt u er veel boodschappen in kwijt.


Het is een mogelijkheid om de organic boodschappen tas te bedrukken om hem als promotiemiddel of relatiegeschenk te gebruiken. Beide kanten van de boodschappen tas kunnen bedrukt worden in de kleuren die u wilt. Zo kunt u bijvoorbeeld uw bedrijfsnaam en logo op de organic tas laten drukken. Een bedrukte organic boodschappen tas is een geschenk waar uw relatie echt iets aan heeft!Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor organische boodschappentassen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: