Organische rugzakken

Organische rugzakken met bedrukking

Een organic rugzak is een rugzak gemaakt van organisch katoen. Organic katoen is veel milieuvriendelijker dan gewoon katoen. Bij het verbouwen van organisch katoen worden namelijk natuurlijke bestrijdingsmiddelen en kunstmest gebruikt. Ook tijdens de verwerking van het organische katoen wordt er rekening gehouden met het milieu. Er wordt namelijk minder energie en brandstof gebruikt en er worden minder broeikasgassen uitgestoten. Enkele arme landen in de wereld zijn afhankelijk van de verbouwing van katoen.


Een organic rugzak is wit-crèmekleurig en heeft 2 voorvakken en een ruim hoofd compartiment. In het hoofd compartiment zit ook nog een ritsvak dat erg handig is om kleine accessoires en spulletjes op te bergen. De sluitingen van de rugzak zijn geheel gemaakt van kokosnoot hout.


De Organic rugzak is goed te gebruiken als relatiegeschenk of promotiemiddel. Het is namelijk mogelijk om de rugzak te bedrukken zoals u dat wilt. De bedrukking kan in allerlei kleuren worden uitgevoerd. Een bedrukte organic rugzak is een leuk geschenk om aan al uw relaties en bekenden cadeau te doen!


Voor meer informatie over een (bedrukte) organic rugzak kunt u via deze site contact opnemen met onze medewerkers.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor organische rugzakken? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: