Organische schoudertassen

Organische schoudertassen met bedrukking

Een organic schoudertas is een tas gemaakt van organisch katoen. Dit katoen wordt op een milieuvriendelijke manier gekweekt en verwerkt. Er worden namelijk minder energie en brandstof gebruikt. Ook worden er veel minder broeikasgassen uitgestoten en er worden natuurlijke kunstmest en bestrijdingsmiddelen gebruikt.


De organic schoudertas heeft onder de flap nog een rits. Ook zitten er onder de flap verschillende kleine vakjes waarin u gemakkelijk kleine spullen en accessoires kunt opbergen. De organic schoudertas is 32 x 34 x 8 cm.


De organic schoudertas is te bedrukken met bijvoorbeeld uw logo, tekst of bedrijfsnaam. Dit maakt de organic schoudertas een uitstekend relatiegeschenk. Met een bedrukte organic schoudertas zult u uw relaties een groot plezier doen!


Bent u op zoek naar een leuk relatiegeschenk? Dan is de organic schoudertas zeker iets voor u!Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor organische schoudertassen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: