Organische tassen

Organische tassen met bedrukking

Een organische tas is gemaakt van organisch materiaal, in dit geval katoen. Organisch katoen is katoen die niet gemaakt is met behulp van kunstmest of andere chemische producten. Organisch katoen is 100% milieuvriendelijk.  De producten die van  organisch katoen worden gemaakt worden ook wel eens eco producten genoemd. Eco producten zijn producten die op een milieuvriendelijk manier zijn gemaakt.

In ons assortiment verkopen we verschillende soorten eco producten.  Zoals bijvoorbeeld de organische boodschappen tas, de organische rugzak en de organische reistas. De organische boodschappen tas is een tas die van biologisch katoen is geteeld. ( organisch katoen). Deze bedrukte shopperbag heeft een open hoofdcompartiment en een draaghoogte van 29 cm. De organische rugzak heeft  2 voorvakken. De rugzak heeft verschillende sluitingen. De sluitingen zijn gemaakt van kokosnoot hout. De bedrukte  organische reistas is lekker ruim voor al uw spullen op reis. Het heeft een verstelbare band.

Al deze producten kunt u bij ons laten bedrukken met uw eigen tekst en/of bedrijfslogo. Zo worden de tassen meer naar u en uw bedrijf gericht. Het is uitermate goed geschikt als promotiemiddel  of als relatiegeschenk. De mensen zullen zeker denken dat u net als duizenden andere mensen heel begaan bent met het milieu.

Indien u vragen heeft over dit product of andere producten neem gerust contact met ons op!Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor organische tassen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: