Organizers

Organizers met bedrukking

Een organizer bestaat meestal uit een map waarin zich onder meer een agenda, een notablokje en houders voor credit cards in bevindt. Een organizer kan bestaan uit verschillende materialen. De meest gebruikte organizer is de lederen organizer, maar de goedkope plastic versie is ook in trek.

Met een organizer kan ook een elektrische organizer worden bedoeld (zoals een pda). Ook kan onder organizer een tas worden verstaan. In een dergelijke organizer-tas zitten dan verschillende vakken, zodat het opbergen van onder andere papieren een makkie wordt.

Bovenaan kunt u verder klikken naar onze zoekpagina, zodat u uw favoriete organizer kunt uitkiezen en hiervoor bij één van onze medewerkers van HSG relatiegeschenken een offerte kunt aanvragen.

Vindt u niet de organizer die u zoekt op onze zoekpagina, dan kunt u altijd vrijblijvend een offerte voor de organizer aanvragen (zie onderaan).Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor organizers? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: