Oud Hollandse mix

Oud Hollandse mix met bedrukking

De glazen pot, glazen stolp of het blokzakje gevuld met oud Hollandse mix is het perfecte relatiegeschenk! De oud Hollandse mix is een mix van oud Hollandse snoepjes. U kunt de glazen pot, glazen stolp of het blokzakje met oud Hollandse mix laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. Door de bedrukking komt uw bedrijf elke keer opnieuw onder de aandacht bij uw klanten.

In ons assortiment vindt u naast de oud Hollandse mix een groot aanbod aan andere vullingen. U vindt o.a. dropstaafjes, kauwgomballen, vruchtenhartjes en gemengde drop. In ons assortiment hebben we verschillende maten van de glazen stolp, glazen pot en het blokzakje met kopkaartje. De glazen stolp is verkrijgbaar in 0,5 L, 0,75 L en 2 L. De glazen pot is verkrijgbaar in 0,2 L, 0,4 L, 0,9 L, 1,5 L en 2 L. Het blokzakje met kopkaartje is verkrijgbaar in small, medium en large.

Indien u vragen of opmerkingen heeft over dit product of over een ander product neem gerust contact op met een van onze medewerkers.

HomepageSnelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor oud hollandse mix? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: