Outdoor Sets

Outdoor Sets met bedrukking

Een outdoor set bestaat uit artikelen die speciaal ontwikkeld zijn voor outdoor gebruik. De artikelen in een outdoor set zijn over het algemeen waterdicht, bestand tegen verschillende weersomstandigheden en uiteraard oplaadbaar of op batterijen. Een aantal artikelen die u in een outdoor set kunt vinden zijn karabijnhaken, pleisters, zaklampen, verrekijkers, messen, en poncho’s. Outdoor sets zijn onmisbaar op lange wandelingen en bergbeklimmingen. De outdoor set is ontwikkeld om u te helpen bij praktische handelingen of in benarde situaties. Er zijn zowel outdoor sets in boxen als in tassen beschikbaar.


Zowel de box of tas als de inhoud van een outdoor set is bedrukbaar. Zo kunnen we bijvoorbeeld, indien u dat wenst, uw bedrijfsnaam of logo op de set drukken. Een bedrukte outdoor set is prima bruikbaar als relatiegeschenk of promotioneel geschenk om cadeau te doen aan al uw relaties.


Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn wat betreft de bedrukking van de outdoor set? Of een offerte aanvragen? Dan kunt u via deze site contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder met het vinden van een geschikt relatiegeschenk.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor outdoor sets? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: