Outdoor speakers

Outdoor speakers met bedrukking

Productomschrijving

Een krachtige 6w outdoor speaker is ideaal te gebruiken tijdens outdoor activiteiten zoals bij het picknicken, barbecueën, zwembad of op het strand. De outdoor speaker is gemaakt van een waterdichte (ipx7) polyester materiaal zodat je gerand bent om de luidspreker onder elke omstandigheden te gebruiken. Beide luidsprekers gebruiken twee passieve radiatoren voor verbeterde basprestaties. De outdoor speaker is uitgerust met een 2.200 mAh batterij die een speeltijd heeft tot wel 10 uur en bluetooth 4.2 foor een snelle en heldere verbinding. De afstand van de bluetooth verbinding is tot 10 meter.

Bedrukte outdoor speakers

De bedrukte outdoor speaker kunt u laten voorzien van een personalisering. U kunt de draadloze luidsprekers laten voorzien van een bedrukking, gravure of een doming. Vanaf 100 stuks behoort een persoonlijke sleeve ook tot de mogelijkheden. Naast een persoonlijke sleeve, kunt u de bedrukt of onbedrukte outdoor speaker ook laten verpakken in een geschenkverpakking. Vraag onze medewerkers naar de diverse mogelijkheden. Zij zijn telefonisch, via mail of chat bereikbaar.

Outdoor speakers met logo

Met deze outdoor speakers met logo heeft u naast een uniek relatiegeschenk ook een gadget te pakken die continu gebruikt gaat worden. Iedereen heeft tegenwoordig wel een mobiele telefoon met muziek bij zich, die ze graag delen met anderen. Uw bedrijf zal op een superleuke manier onder de aandacht blijven bij uw (zakelijke) relaties en klanten. Stuur ons uw logo toe en wij maken graag een digitaal voorbeeld voor u. U krijgt dan vooraf een goede indruk hoe uw logo eruit komt te zien op de outdoor luidspreker.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor outdoor speakers? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: