Ovale lolly's

Ovale lolly's met bedrukking

Lolly’s behoren misschien wel tot het meest bekende snoepgoed. Een lolly bestaat uit harde suiker dat gesmolten is aan een stokje. In Vlaanderen wordt de lolly ook wel lekstok genoemd. Meestal is de suiker gekleurd en bevat het smaakstoffen die bijvoorbeeld lijken op aardbei, kers of sinaasappel. Lolly’s zijn er in heel veel soorten en maten. HSG Relatiegeschenken biedt u ook een assortiment aan lolly’s. Zo bent u bij ons aan het juiste adres wanneer u opzoek bent naar kerslolly’s, hartvormige lolly’s, knotslolly’s of bijvoorbeeld druivensuikerlolly’s. 

De ovale lolly is een platte lolly die verpakt is in aan één zijde bedrukte folie. De folie kan compleet naar eigen wens bedrukt worden. Zo kunt u de lolly voorzien van de naam van uw bedrijf maar ook van een pakkende promotietekst. Op deze manier wordt er optimaal reclame gemaakt voor uw bedrijf! 

De ovale lolly met bedrukte folie is verkrijgbaar in de smaken citroen, sinaasappel en framboos. Ga voor de smaak die het beste bij uw relaties past! Gepersonaliseerd snoepgoed zoals de ovale lolly met bedrukking, zal het altijd goed doen bij klanten, personeel en relaties. Doordat het relatiegeschenk daadwerkelijk zal worden genuttigd, komt uw bedrijfsnaam onder veel ogen met een naamsbekendheidsvergroting als gevolg.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor ovale lolly's? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: