Ovenwanten

Ovenwanten met bedrukking

Een ovenwant is een soort handschoen die gebruikt wordt om hete voorwerpen uit bijvoorbeeld een broodmachine of de oven te nemen. Voorbeelden van dergelijke hete voorwerpen waarbij de ovenwant nodig is zijn een ovenschotel, een heet bord, een hete cakevorm, enzovoort.

De ovenwant heeft slechts één vinger (voor de duim). Meestal is de ovenwant gemaakt van gewatteerde katoene stof.

Bij HSG relatiegeschenken vindt u een groot overzicht van ovenwanten (dat u kunt bekijken door op bovenstaande link verder te klikken). De ovenwant bestaat er in verschillende kleurtjes en motiefjes. Ook vindt u de ovenwant vaak samen in een keukenset, met een pannenlap, schort, maatbeker, enzovoort.

De ovenwant is een ideaal relatiegeschenk, zeker in de horeca-sector. Bedrijven die aan de horeca leveren, kunnen dergelijke ovenwanten aan hun relaties geven, zodat de ovenwant nog extra reclame maakt voor het bedrijf. Ook de gewone klanten kunnen blij gemaakt worden met een ovenwant, die bijvoorbeeld cadeau gedaan wordt bij een of andere keukenartikel.

Vindt u niet de ovenwant die u zoekt op onze zoekpagina, dan kunt u altijd vrijblijvend een offerte voor de ovenwant aanvragen (zie onderaan).Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor ovenwanten? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: