Overhemden

Overhemden met bedrukking

Een overhemd is een kledingsstuk voor het bovenlichaam. Zowel mannen als vrouwen kunnen overhemden dragen. Vrouwen kiezen vaak voor een gecentreerd overhemd. Vaak wordt een overhemd gedragen onder een smoking of pak.

Synoniemen voor het overhemd zijn: een blouse, een bloes, een hemd, enzovoort.

Overhemden zijn meestal gemaakt van katoen, viscose of linnen.

Wanneer u een overhemd laat bedrukken met het logo van uw bedrijf en/of andere tekst, dan worden de overhemden een uniek kledingsstuk. Wanneer u de overhemden laat dragen door uw werknemers, wordt het overhemd een goed reclame-item voor potentiële klanten.

Ook verenigingen kunnen overhemden laten personaliseren. Zo kan iedere buitenstaander zien bij welke vereniging u behoort.

Het assortiment aan overhemden kunt u bekijken door op bovenstaande link te klikken. Vindt u het overhemd niet dat u zoekt? Dan kunt u altijd een gratis en vrijblijvende offerte voor het overhemd aanvragen. Dit kunt u onderaan doen.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor overhemden? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: