Prijs op aanvraag

A81-AP721473-05

Bekijk en bereken
Prijs op aanvraag

A81-AP721473-06

Bekijk en bereken
Prijs op aanvraag

A81-AP721473-07

Bekijk en bereken
Prijs op aanvraag

A81-AP721473-10

Bekijk en bereken
Overlevingspakketen relatiegeschenken

Overlevingspakketen relatiegeschenken met bedrukking

Met dit overlevingspakket hoeft u nooit meer bang te zijn dat u iets overkomt. U bent met dit overlevingspakket op elke situatie goed voorbereid, er zitten dan ook verschillende producten in. In het bedrukte overlevingspakket zit een zaklamp, karabijnhaak met kompas, pen en papier, een poncho, twee pleisters, een anti-muggendoekje en een mes met vijf verschillende functies. Dus met het overlevingspakket als relatiegeschenkweet u altijd waar u bent, en zult u altijd droog blijven. Dit alles zit verpakt in gemakkelijk mee te nemen een box, die is voorzien van een handvat.

U kunt het overlevingspakket laten bedrukken met uw eigen tekst en/of bedrijfslogo hierdoor wordt het een uitstekend promotiemiddel. Het bedrukte overlevingspakket is een product waarmee u een goede indruk maakt bij uw relaties, omdat het een professioneel product is dat de veiligheid bevorderd. Uw bedrijf zal binnen korte tijd meer naamsbekendheid krijgen en in aanzien stijgen, door gebruik van het overlevingspakket als promotiemiddel.

Naast het overlevingspakket met opdruk hebben we nog meer pakketten die erg handig zijn. Zo hebben we bijvoorbeeld het eerste hulp pakket, het anticrisispakket, de business set en het reispakket. Bent u geïnteresseerd in het overlevingspakket of in een van de andere pakketten kijk dan op www.relatiegeschenken.com voor meer informatie. Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor overlevingspakketen relatiegeschenken? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: