Padhouders standaard

Padhouders standaard met bedrukking

De padhouder standaard is een standaard waarin U uw padhouders kunt opbergen. Er kunnen verschillende padhouders in destandaard. bijna iedereen gebruikt de padhouder en heeft geen handige plek om die ergens op te bergen, nu met de padhouder standaard is dat voorbij. U zet makkelijk de padhouder in de standaard en kunt ze weer makkelijk pakken wanneer U ze nodig heeft.

Vaak slingeren de padhouders maar ergens rond, maar dat is afgelopen met de padhouder standaard, zo heeft U uw padhouders altijd binnen handbereik.  Met de padhouder standaard  heeft U geen koffievlekken meer op het aanrecht, en hoeft U ook minder schoon te maken.

De padhouder standaard is geschikt voor zowel enkele als dubbele koffiepadhouders.

De padhouder standaard is rond, in de padhouder standaard zitten 2 open ruimtes. In die open ruimtes is de padhouder standaard kunt U de koffiepads  plaatsen.

De padhouder standaard is een mooi relatiegeschenk, bijna iedereen heeft het probleem dat ze niet weten waar ze de padhouder moeten opbergen. Met de padhouder standaard is dat probleem opgelost, en is koffie maken veel leuker.

U kunt altijd vrijblijvend een offerte aanvragen voor de padhouder standaard door onderaan de pagina verder te klikken.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor padhouders standaard? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: